COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Sfeerbeeld van AGdakspecialist.nl. Klaar om te beginnen met het schoonmaken en coaten van een dak. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

DAKPANNEN REINIGEN EN COATING: HOUDT UW DAK IN TOPCONDITIE

Ziet u een groene of donkere aanslag op uw dak? Regelmatige inspectie van uw dakpannen, bitumen, dakplaten of dakgoot is noodzakelijk, want mos of alg vorming kan tot lekkage of beschadiging leiden. Over het algemeen zijn platte daken, gevoeliger voor mos en alg vorming, dan hellende daken. Dit komt doordat er vaker water op blijft staan.

Mos, algen of andersoortige organismen nestelen zich op uw dak door een combinatie van (veel) regen, weinig zonlicht (noordzijde), omringende vegetatie of milieuvervuiling. Mos werkt net als een spons en houdt water vast. Bij temperaturen onder nul kan het vochtige mos gaan uitzetten, hierdoor kan er vocht tussen uw dakpannen sijpelen. Met gevolg scheuren in uw pannen of dakbedekking waardoor er lekkage ontstaat.

Om uw dak in goede conditie te houden kunt u kiezen voor een reiniging(icm hydrofoberen) of coating. Door een reiniging, eventueel in combinatie met een coating ziet u dak er weer als nieuw uit en blijft het in topconditie.

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een fysieke inspectie van uw dak. Klik hier voor het inplannen van een afspraak.

WAAROM VOOR A&G DAKSPECIALIST KIEZEN?

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in dakreparatie en renovaties. Voor noodklussen zijn wij 24/7 beschikbaar, ook in het weekend. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, evenals persoonlijk contact. Vraag hier vrijblijvend een fysiek dak inspectie rapport aan. Wij gaan door totdat uw dak probleem is opgelost, binnen de afgesproken tijd en prijs.

 • Standaard 10 jaar garantie op onze dakreparatie
 • 24/7 bereikbaar voor noodgevallen
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Kosteloze fysiek dak inspectie rapport
 • Snelle afhandeling van uw dakprobleem
 • Scherpe prijsstelling offerte
 • Ook voor preventief onderhoud, inspectie en isolatie advies

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Kan ik ook zelf mijn dak(goten) ontmossen?

  Het is zelfs aan te bevelen om met regelmaat bladeren, mos te verwijderen van uw dak(goten). Zorg wel voor een veilige werkomgeving.

  Voor het reinigen van hellende daken of het aanbrengen van een coating of impregneren, adviseren wij u dit door een professional te laten doen.

 • Hoeveel tijd kost het opstellen van een kosteloos dak inspectie rapport?

  Dit kost ongeveer tussen de 1-2 uur. Klik hier om een afspraak te maken.

 • Wordt er gebruik gemaakt van een schoonmaakmiddel om mijn dak te reiningen.

  Dit is afhankelijk van het type vervuiling of soort dakpan dat er gebruikt is. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen met een minimale belasting voor het mileu.

 • Hoeveel jaar garantie geeft A&G Dakspecialist op de werkzaamheid van de coating?

  Wij geven 5 jaar garantie op het wegblijven van aanslag op een door ons gecoat dak.